Tribuna d'electes municipals

PSC: un espectador privilegiat

Compartir:

Durant el passat ple municipal nombrosos veïns de la Ciutat van transmetre’ns la seva lògica preocupació per la situació de la construcció i gestió feta per METROPOLITAN HOUSE al projecte de VPO Finestrelles.

Més enllà de les pèssimes i preocupants maneres i formes de fer que els veïns explicaven per part de l’empresa adjudicatària, els veïns viuen amb lògica preocupació l’augment del cost del seu habitatge i la incertesa no saber si properament patiran un nou augment. Tot el nostre suport i solidaritat.

I preguntaven què havia fet el Govern per evitar aquesta situació, i què havia fet el Govern front una construcció pràc-ticament inexistent (front a la obra privada, que avança ràpidament). La resposta és la mateixa: silenci.

El Govern socialista és un espectador privilegiat dels problemes amb Metropolitan House i els VPO Finestrelles; com ho era amb VISOREN (Sermavi) o com ho és amb LIDL amb els mercats o amb DUET amb el poliesportiu La Plana. I no hauria de ser així. Externalitzar un servei no és sinònim de desentendre’s d’un servei. I menys d’un servei que hauria de prestar directament l’Ajuntament.

Seguirem liderant la oposició a l’Ajuntament i construint entre tots un projecte polític basat en el sentit comú i en solucions concretes a problemes concrets. Un projecte il·lusionant: Un projecte anomenat Esplugues.

Vull agrair a tots els veïns d’Esplugues que es posen en contacte amb nosaltres a través del nostre WhatsApp al número 631.96.83.03 i ens transmeten les seves preocupacions, suggeriments i ens ajuden a millorar. També a aquells que us aneu sumant al projecte de canvi il·lusionant en que estem treballant.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: