Tribuna d'electes municipals

Nou Govern progressista i plurinacional

Compartir:

Després de mesos molt complicats, dijous 16 de novembre vam tenir un nou govern de coalició progresista i plurinacional. El país que vol continuar conquerint més drets i llibertats, ha guanyat.

Per molt que una minoria vulgui retrocedir a un passat en blanc i negre, el diàleg i l’esperança han guanyat a l’odi i la intrasigència.

Aquest govern garantirà, amb el seu programa, polítiques per a viure millor, ser més lliures i més iguals.

Una de les mesures que ens col·locarà a l’avantguarda d’Europa és la reducció de la jornada laboral amb el mateix sou. Primer a les 37,5 hores i progressivament fins als 4 dies.

Continuarà augmentant el Salari Mínim, perquè la inflació no acabi amb el poder adquisitiu de les persones que menys tenen i perquè així es reduirà la bretxa salaria i la desigualtat.

Complementarà la històrica i primera Llei d’Habitatge estatal, amb una mesura fonamental per a assegurar el dret a l’habitatge com és l’augment del parc públic fins al 20% del total.

En Salut, ampliarà la cartera de prestacions de la sanitat pública, perquè la salut bucodental, visual i mental siguin un dret i un accés garantit per a tothom. Amb ajudes directes per a ulleres i lents de contacte a menors per a famílies amb menys recursos.

Aques govern de coalició té un programa que va molt més enllà de consolidar el que ja s’ha conquerit. En aquesta legislatura continuarà sumant drets i transformacions.

Esplugues En Comú Podem serem al seu costat, empenyent per aconseguir el país que mereix la ciutadania i també per a seguir millorant la nostra ciutat.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: