Tribuna d'electes municipals

Nou govern ¿d’esquerres?

Compartir:

Amb joia el govern del PSC ens anuncia que celebra el nou pacte de govern amb els Comuns per governar Esplugues. Ens ex-plica que era un moviment desitjat des d’abans de les eleccions, i que ambdues formacions ja portaven tremps treballant-hi. Junts no ens ho creiem. Creiem que el PSC d’Esplugues (avui amb una majoria en perill) no està passant pel seu millor moment quan ha de retirar les carteres a una de les seves històriques regidores, i veu trontollar la seva majoria en el Ple. Sembla que plou a can Socialista.

Tota formació política aspira a governar o influir tant com pugui en el govern de la ciutat per aconseguir realitzar el seu programa electoral. En aquest sentit, volem felicitar els Comuns i tenim curiositat pels detalls d’aquest pacte de govern, i conèixer quin preu li han posat els Comuns per fusionar-se amb un govern que, tot i etiquetar- se d’esquerres, cada dia duu polítiques més allunyades dels seus orígens ideològics, i s’excedeix amb la propaganda per intentar dissimular-ho. No fos cas que la unió tan necessària del PSC amb els Comuns fos en realitat un blanqueig d’imatge. A tall d’exemple: convertir el nostre ajuntament en una empresa d’explotació d’espais televisius amb la compra i l’ús que fa de la Corberó, que lloga a productores de televisió, però que veta l’ús a les entitats del poble.

Des d’aquesta tribuna ja us diem que el preu de Junts per donar estabilitat al govern municipal implicaria cuidar la cultura catalana tradicional i popular, garantir el compliment d’una clàusula d’arrelament per accedir a l’habitatge públic, destinar un percentatge important de l’IBI que paguen les grans superfícies a potenciar el comerç local, a fer la tan necessària residència i pisos tutelats per la nostra gent gran, a posar en marxa de manera decidida els mercats municipals que avui trobem desatesos i incomplets… I òbviament, exigiríem cobrar les nostres aportacions per avançat.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: