Tribuna d'electes municipals

Mocador taronja, mocador verd

Compartir:

Acabem de viure una Festa Major magnífica. Cal agrair i felicitar totes les entitats de cultura popular per la feinada que han fet, oferint-nos uns actes ben lluïts al llarg dels dies de festa. Vaig tenir ocasió de participar a la cercavila infantil i va ser emocionant veure tantes criatures de les nostres escoles tan implicades i alegres. Moltes persones posen el seu temps per regalar-nos aquests moments de gaudi, i molt sovint ho han de fer nedant a contracorrent. Us ho agraïm de tot cor.

Mentrestant el nostre govern municipal continua amb la seva política de divisió, i ho fa ja d’entrada des del pregó, que continua essent a porta tancada i per invitació. No s’han mogut ni un milímetre en un any. Això no passa enlloc més! Aquesta és la seva Festa Major, és el seu model: la senyora alcaldessa acaparant l’atenció i pujant a escenaris que no li pertoquen i so-nores absències a les festes populars. Fotografies somrients amb segons qui, però marginació total i censura d’entitats que no són del gust dels manaires. Hem hagut de veure com el cas de la censura a L’Escamot Trabucaire ha acabat a la televisió nacional, per vergonya dels que estimem la nostra cultura popular.

Malgrat tot, vull anunciar que Esquerra Republicana ha proposat al govern de la ciutat crear un espai de diàleg entre for-ces polítiques i entitats per aconseguir tenir un pregó que sigui de tothom. Tenim tot un any per endavant per fer la feina, però els confesso que no soc optimista. Malgrat que han recollit la proposta, molt em temo que no es mouran d’on són, perquè aquest és el model del PSC, ja els va bé la divisió. M’agradaria molt equivocar-me.

Nosaltres ens mantindrem al costat de la gent i al costat de la cultura popular, perquè la Festa Major de Sant Mateu ha de ser de la gent, ha de ser del poble.

Correu electrònic: rogermartinez@esplugues.cat – Telèfon mòbil: 601 006 462

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: