Tribuna d'electes municipals

Més inversió

Compartir:

Tot just un mes després d’haver-se constituït el nou Ajuntament, el govern hem començat a prendre algunes decisions importants.

Així, el passat mes de juliol el Ple va aprovar una ampliació del pressupost 2023 d’una mica més de 10 milions d’euros que, en essència, aniran destinats a finançar més inversió a la ciutat. És important dir que això és possible gràcies a la bona situació econòmica de l’ajuntament i a l’estalvi assolit en els darrers anys que, garantint l’estabilitat pressupostària, ens permet créixer.

Dels 10 milions, prop de 9 van dirigits a inversions. Destaquen 2,2 per a nova comissaria de la Policia Local i 4, per a la construcció del Teatre-auditori que acollirà també l’Escola de Música i d’Arts Escèniques. Però també la reforma dels carrers Severo Ochoa i Lluís Millet, la millora del parc de Can Hospital, i la segona fase de la connexió del Parc dels Torrents, són projectes que veuen ara completat el seu finançament.

Així mateix, creixen algunes partides de pressupost ordinari com la conservació de l’enllumenat públic (+100.000 €), dels parcs públics (+ 141.217 €), d’instal·lacions esportives (+80.000 €), o l’activitat cultural (+86.000 €) entre molts altres, per millorar els nostres equipaments i serveis.

Estic convençut que aquest quadrienni seran anys de prosperitat i benestar per a Esplugues i la seva ciutadania. De moment, iniciem el mandat amb molt bones perspectives.

Finalment, arribades aquestes dates, vull desitjar-vos molt bona Festa Major de Sant Mateu a tots i totes. Ens tro-bem als carrers!

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: