Tribuna d'electes municipals

La nostra Festa Major

Compartir:

Ara fa pocs dies hem pogut gaudir a Esplugues de la nostra Festa Major. Una festa major que ha estat un èxit de parti-cipació i activitats. Uns dies de diversió, alegria i convivència, que també ens permeten cohesionar-nos com a ciutat, i identificar-nos amb els nostres símbols, la nostra història i la nostra cultura. Són dies en els que els sentiment i l’orgull de ser d’Esplugues, s’accentua.

Per això des del govern, conjuntament amb les entitats de la ciutat, hem dissenyat un programa d’activitats plural i inclusiu on tothom ha pogut trobar una activitat o espai per gaudir i relacionar-se. Som una ciutat diversa formada per la suma de molts accents culturals, tradicions pròpies i de nouvingudes, i de persones amb interessos i aficions diverses. La Festa Major és un reflex de la nostra forma de ser i per això, malgrat la voluntat d’uniformitat d’algunes persones i d’una única forma de veure la festa, nosaltres optem per la diversitat i la inclusió. La música, el ball, la cultura popular, l’esport, el joc, o la gastronomia entre d’altres, ens han fet gaudir amb una mirada oberta i plural.

Vull agrair a totes les entitats de la ciutat la seva dedicació desinteressada per tal que aquesta festa major hagi estat un èxit. També a totes aquelles persones que des de les seves responsabilitats han treballat per a que la festa major hagi estat segura i organitzada. Gràcies a la policia local, protecció civil, creu roja, brigada i tècnics municipals, i a totes aquelles persones que d’una forma o altre participen de l’organització.

Visca la Festa Major de Sant Mateu! Visca Esplugues!

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: