Tribuna d'electes municipals

El pacte de la supervivència

Compartir:

Sorpresa en las Gaunas! Finalment s’ha oficialitzat allò que per tots era una evidència. Els Comuns (PODEMOS) governaran Esplugues gràcies als problemes interns dels Socialistes. I ho fan a canvi de res, per unes competències que ofenen a qualsevol que conegui mínimament l’Ajuntament.

Un pacte que va contra tot allò que representa Esplugues: Impostos baixos, llibertat educativa i creixement urbanístic moderat i sensat. I que no està pensada en solucionar els greus problemes d’incivisme, inseguretat ciutadana o mobilitat de la nostra ciutat, sinó per intentar frenar les conseqüències de la ruptura al grup socialista.

La única motivació del pacte és la guerra civil interna que viuen els Socialistes a Esplugues. La purga iniciada pel que de veritat mana a l’Ajuntament (que no és cap electe socialista) ha començat. I aquesta purga fa perillar la majoria absoluta del PSC.

I la legislatura acaba de començar.

Seguirem liderant la oposició a l’Ajuntament i construint entre tots un projecte polític basat en el sentit comú i en solucions concretes a problemes concrets. Un projecte il·lusionant: Un projecte anomenat Esplugues.

Vull agrair a tots els veïns d’Esplugues que es posen en contacte amb nosaltres a través del nostre WhatsApp al número 631.96.83.03 i ens transmeten les seves preocupacions, suggeriments i ens ajuden a millorar. També a aquells que us aneu sumant al projecte de canvi il·lusionant en que estem treballant.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: