Tribuna d'electes municipals

El Barco: la nostra posició

Compartir:

Fa anys que parlem sobre la problemàtica de l’edifici d’El Barco. Vagi per endavant l’escalf i solidaritat amb els màxims perjudicats per aquesta situació: els seus veïns.

L’Ajuntament va ser obligat a expropiar aquest edifici (construït en zona verda), a pagar una morterada de milions als antics propietaris i, a sobre, enderrocar l’edifici (ja que així ho obliga la llei i la situació del propi edifici).

Darrerament, i després d’una improvisada reunió amb els veïns, (per cert, amb una evident manca de respecte cap a aquests) l’Ajuntament anunciava (i els mitjans de comunicació als quals reguem amb diners públics replicaven) que “s’agilitzaria l’expropiació d’el Barco”. Això, més enllà de ser mentida (l’edifici és propietat de l’Ajuntament des del 13 de gener de 2023) és una frivolitat.

Ara venen les urgències? Ara venen les presses? L’actual govern socialista fa anys que sap que aquesta situació es produiria. Si el PSC no perdés tant de temps en les seves purgues i batalles internes potser tindria més temps de gestionar millor els problemes de la ciutat.

Reclamem al Govern que abandoni aquesta actitud de “no equivocar-se mai”, escolti a la gent i prengui decisions, que per això Governen. Seguirem liderant l’oposició a l’Ajuntament i construint entre tots un projecte polític basat en el sentit comú i en solucions concretes a problemes concrets. Un projecte il·lusionant: Un projecte anomenat Esplugues. Vull agrair a tots els veïns d’Esplugues que es posen en contacte amb nosaltres a través del nostre WhatsApp al número 631.96.83.03 i ens transmeten les seves preocupacions, suggeriments i ens ajuden a millorar. També a aquells que us aneu sumant al projecte de canvi il·lusionant en que estem treballant.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: