Tribuna d'electes municipals

Calia pujar l’IBI? No

Compartir:

Ahir vam votar el pressupost municipal més quantiós i ambiciós que Esplugues ha tingut mai.

Amb 66.000.000 € sobre la taula, un 28% més que l’any anterior, el PSC no ha sabut concretar-nos els costos plurianuals o els terminis d’execució i entrega de projectes tan importants com l’auditori o la nova comissaria de policia.

No hem trobat l’encaix concret, en quantia, forma i moment, a les nostres propostes. JUNTS volem reencaminar la infrafinanciació de les entitats, especialment en els àmbits de la llengua catalana, la cultura popular i el comerç local. Hem votat NO.

És evident que, amb els ingressos d’aquest nou exercici, no calia que el PSC ens pugés l’IBI.

VPO de Finestrelles

Ens vam comprometre amb les 60 famílies afectades per la pujada del cost dels habitatges VPO del sector Finestrelles, per demores en la construcció. Ens informen que en la reunió succeïda, el govern del PSC es posicionà clarament al costat de la promotora. Dels 20.000€ de l’augment, la promotora assumiria 2.000€, i les famílies haurien d’assumir 18.000€.

JUNTS volem reconduir aquesta situació.

CCOO participa en el Ple

En el torn de preguntes, el sindicat ens anuncià que repartia un manifest reivindicant l’aplicació del Reial decret 5/2023 de 28 de juny.

Estem d’acord. El procés de reestructuració havia de buscar estabilitzar persones que ens han servit durant anys, més que estabilitzar places estructurals. Trobem a faltar un concurs de mèrits per totes elles.

Més preocupant ens és la denúncia pública que CC.OO. ha fet sobre que pot existir assetjament laboral a dins del nostre ajun-tament. Ens interessarem pels detalls.

Si us plau, aquest Nadal feu les compres en el comerç local.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: