Tribuna d'electes municipals

Acord del PSC i EeCP per a la participació en el Govern d’Esplugues de Llobregat durant el mandat 2023 – 2027

Compartir:

El passat 28 de maig la ciutadania d’Esplugues de Llobregat va decidir la composició del Ple per als propers quatre anys. La candidatura presentada pel PSC va obtenir 11 regidors i regidores, i la candidatura presentada per Esplugues En Comú Podem en va treure 2.

Tant PSC com EeCP compartim la idea que, més enllà del resultat electoral i de les majories co formades, la suma i cerca d’acords entre els partits d’esquerra, poden reforçar l’acció de govern amb la suma de les diferents sensibilitats existents.

L’actual context polític ha fet que els dos grups municipals coincidíssim en obrir aquesta etapa d’aproximació, que ens ha portat a la concreció d’aquest acord de col·laboració i participació.

A Espanya, el 10% de la població concentra més de la meitat de la riquesa. Hem de continuar desenvolupant polítiques d’igualtat i redistribució, com ara la pujada del SMI. La proposta de reduir la jornada laboral és de sentit comú. No podem continuar treballant igual que fa 40 anys, perquè els nostres treballs tampoc no són els mateixos

Impulsem un canvi de model que millora la vida de 70.000 famílies vulnerables.. Aquestes famílies disposaran d’unes targetes moneder per a productes frescos i de primera necessitat, que a més podran adquirir directament al supermercat.

Esplugues En Comú Podem ratifica el seu compromís amb la defensa dels drets socials, dels serveis públics, la protecció del medi ambient, les polítiques feministes i la necessitat de normalitzar un acord que posa fi a desacords no desitjats.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: