El CEM Les Moreres millora la sala de gimnàstica

Compartir:

30/04/2021

El Complex Esportiu Municipal (CEM) Les Moreres ha estrenat un nou tapís a la sala d’entrenaments de gimnàstica artística. Es tracta d’un terra per a exercicis lliures model Moscow d’altes prestacions amb unes dimensions de 14 x 14 metres i una alçada de 20 cm homologat per la Federació Internacional de Gimnàstica. El nou tapís es recolza en més de 2.000 molles, la qual cosa permetrà a les gimnastes realitzar multiplicitat d’exercicis gimnàstics i acrobàcies amb la màxima seguretat. S’adapta perfectament a altres elements gimnàstics ja existents i conformen una plataforma única per realitzar exercicis.

El gimnàs forma part de les instal·lacions esportives del CEM Les Moreres que es va inaugurar el 2013. El principal dinamitzador de l’activitat esportiva al gimnàs és el Club de Gimnàstica Artística Esplugues-Les Moreres, fundat fa 35 anys, que agrupa actualment a més de 270 esportistes de gimnàstica artística femenina i trampolí, des de la iniciació a la gimnàstica a esportistes d’elit.

Les escoles del municipi també visiten periòdicament el gimnàs del CEM Les Moreres per complementar l’assignatura curricular d’educació física dins del programa Esport Escolar. La gimnàstica és una de les disciplines esportives bàsiques i fonamentals per l’educació integral dels infants, permet una gran diversitat d’experiències motrius i la millora de les capacitats físiques bàsiques.

L’alcaldessa, Pilar Díaz, que ha visitat la renovada instal·lació, ha dit que “la nostra ciutat és una referència pel que fa a la gimnàstica esportiva. Al CEM Les Moreres s’entrenen esportistes d’un nivell altíssim i també trobem joves que practiquen amb molta passió, a més de les escoles d’Esplugues. Cuidem molt de les nostres instal·lacions i esperem que aquest nou tapís serveixi per alimentar nous somnis”.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: