Diversitat en els premis als millors treballs de recerca de batxillerat

Compartir:

29/04/2021

L’Espai Baronda ha acollit aquest 28 d’abril l’11ĆØ FĆ²rum de l’ExcelĀ·lĆØncia de Batxillerat, certamen organitzat per l’Ajuntament d’Esplugues, en colĀ·laboraciĆ³ amb el Centre de Recursos PedagĆ²gics del municipi, per premiar els millors treballs de recerca realitzats cada curs per l’alumnat de batxillerat. L’acte ā€“que va tornar a ser presencial desprĆ©s de l’ediciĆ³ telemĆ tica de l’any passat pel Covidā€“ va estar presidit per l’alcaldessa, Pilar DĆ­az, que va remarcar que “darrere de lā€™excelā€¢lĆØncia i lā€™ĆØxit educatiu hi ha molta feina i moltes hores dā€™esforƧ individual i colā€¢lectiu”.

El Premi Ciutat d’Esplugues, per a un tema centrat en el municipi, va ser per a Maria Caja GarcĆ­a, de l’Institut Joanot Martorell, per l’estudi Joanot Martorell, un institut amb histĆ²ria.

La resta d’alumnes premiats van ser els segĆ¼ents:

Alba Orts Moriana, de l’Inst. Severo Ochoa, per La Covid-19. I si el virus som nosaltres?.

Mounir Ben Amar, de l’Inst. La Mallola, per Disseny d’una embarcaciĆ³.

Paula Ballestero Ɓlvarez, del ColĀ·legi Natzaret, per Tu lucha es mi lucha, sobre l’afectaciĆ³ del cĆ ncer d’un familiar en adolescents.

Fanny Maria, de l’Inst. Joaquim Blume, per El club de Rubik: una joguina amb molt poder.

JĆŗlia Esteso GonzĆ”lez, de l’Escola GarbĆ­, per El catalĆ  als patis escolars dels nuclis urbans de Catalunya: elaboraciĆ³ d’un conte ilĀ·lustrat per fomentar-ne l’Ćŗs entre els infants de Sant Ildefons.

Clara MartĆ­nez Porlan, de l’Escola Isabel de Villena, per La xocolata i els seus efectes sobre el sistema cardiovascular.

Ranya Saad Jdiaa, de l’Inst. Joanot Martorell, per El cĆ ncer de mama. Tractant la malaltia des del punt de vista mecĆ nic.

Compartir:

NotĆ­cies
relacionades

Veure totes les notĆ­cies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: