Carnaval a Esplugues: ‘chirigotas’, rua, ball…

Compartir:

La disbauxa s’apoderarĆ  d’Esplugues aquest cap de setmana. Arriben les festes de Carnaval. Aquest divendres 17, tindran lloc les tradicionals chirigotas al Centro Cultural Andaluz Plaza Macael.

Dissabte 18, a partir de les 18h, la Rua de Carnaval, tĆ© prevista la participaciĆ³ d’un miler de persones, amb 12 entitats i 5 carrosses. El recorregut serĆ : Verge de la MercĆØ – MolĆ­Jocs Florals – Av. Ciutat de lā€™Hospitalet – Enrique Tierno GalvĆ”n – Lleialtat- plaƧa LluĆ­s Gonzaga – J. Anselm ClavĆ© – Pont dā€™Esplugues – Av. CornellĆ  – plaƧa Catalunya.

I a la nit, a les 22 h, i desprĆ©s de dos anys d’absĆØncia per la pandĆØmia, el Carnaball al CEM Les Moreres, amb els habituals premis del concurs de disfresses.

Diumenge 19 al migdia, serĆ  el torn del Carnaval Infantil, amb epicentre a la plaƧa Catalunya. La Rua del Carnaval Infantil sortirĆ  a les 11.30 h del c. Bruc hi anirĆ  fins a plaƧa Catalunya. A partir de les 12 h, es farĆ  el PregĆ³, hi haurĆ  diverses activitats infantils i el Ball Final tancarĆ  un matĆ­ ple de diversiĆ³.

A la tarda, tambĆ© celebren balls i concursos de disfresses entitats com L’AvenƧ Centre Cultural i el Centro AragonĆ©s de Esplugues.

Pots consultar el detall de cada activitat a l’Agenda de Febrer.

Compartir:

NotĆ­cies
relacionades

Veure totes les notĆ­cies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: