No al desnonament del Barco

Al nostre govern del PSC i Comuns li han vingut totes les presses del món per desfer-se d’una pedra que fa temps que tenen a la sabata: El Barco. Fa uns dies van convocar a corre-cuita, per whatsapp, sense cap ordre del dia i a porta tancada els veïns de l’edifici per comunicar-los que s’accelera el procés de desnonament (el govern en diu expropiació) perquè havien caigut elements d’algun sostre fals d’algun lavabo. Nosaltres hem protestat repetidament per la falta de respecte en la manera de tractar unes persones que paguen religiosament el seu lloguer.

Ara han enviat paletes als pisos per retirar els sostres falsos de lavabos, cuines i rentadors i els estan deixant així, sense sostre fals, amb tots els cables i tubs a l’aire, en unes condicions inacceptables. Naturalment, els veïns i veïnes estan indignats, amb tota la raó. No pot ser que un ajuntament propietari d’un edifici tracti els seus llogaters com ho faria un gran tenidor o un fons voltor. No pot ser que la dignitat d’aquestes persones es vegi trepitjada, dia sí i dia també, pel mal tracte que els està donant un ajuntament governat per dos partits que es diuen d’esquerres. 

No podem entendre que els Comuns, que no han mogut ni un dit pel Barco, que han demostrat que no els interessa la història de l’edifici ni el que significa, i que només han dit que els importa la gent que hi viu, ara actuïn d’aquesta manera des de dins d’un govern i sigui còmplice d’aquestes actuacions.

Aquests veïns i veïnes d’Esplugues es mereixen un tracte digne i un habitatge digne. Mentre el seu habitatge sigui dins del Barco, mereixen viure-hi en les millors condicions, i que se’ls reparin els desperfectes que siguin producte de les actuacions que l’Ajuntament hi ha fet. I no només per dignitat, o perquè ho diguem nosaltres, sinó perquè ho diu la llei. Exigim que aquestes reparacions es facin immediatament. Salvem El Barco!

Noticias
relacionadas

Ver todas las noticias de:

Agenda
relacionadas

Ver todas las actividades de:

Equipamientos
relacionados

Ver todos los equipamientos de:

Servicios
relacionados

Ver todos los servicios de: