Ens mereixem un Govern municipal que ens cuidi i ens escolti

Des de Junts per Esplugues, expressem la nostra profunda preocupació per la manca d’interès i d’actuació del Govern d’Esplugues per resoldre les queixes de les famílies que han patit, durant dos anys, una situació alarmant al carrer Severo Ochoa, 8. Després de rebre l’avís dels veïns respecte a perills d’explosió, arran de fortes i tòxiques olors a productes químics i gas, de què s’hi hagi intoxicat un nadó, s’hagin posat en perill a persones, i d’haver-hi desmantellat una plantació de marihuana, no entenem per què l’alcaldessa no va ordenar resoldre la problemàtica.

La primera obligació d’un servidor públic és la d’ajudar a les persones, especialment quan està en risc evident la seguretat i la salut de les famílies d’Esplugues. Desatendre i ignorar les amenaces és renunciar a tenir cura de la ciutadania, abandonar-la a la seva sort i despreocupar-se del seu benestar i qualitat de vida.

Quan les famílies denuncien reiteradament problemes de convivència, salubritat i Salut Pública, que els genera un ocupant incívic, que els posa en perill i els causa molèsties constants, s’ha d’actuar i ràpid.

És inadmissible que aquesta situació s’hagi perllongat durant dos anys, fins que el nostre grup ha actuat amb contundència per ajudar els qui la patien i eren injustament ignorats. Per això, demanem que l’Equip de Govern actuï amb decisió i fermesa sempre que tingui el mínim coneixement d’una situació de perill, que amenaci la seguretat, la salut i el benestar de les famílies d’Esplugues.

Noticias
relacionadas

Ver todas las noticias de:

Agenda
relacionadas

Ver todas las actividades de:

Equipamientos
relacionados

Ver todos los equipamientos de:

Servicios
relacionados

Ver todos los servicios de: