Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

WhatsApp - Ajuntament d'Esplugues

HEADER_WHATSAPPweb_650.png

El canal de WhatsApp és una oportunitat per estar en contacte amb tu i adreçar-te els fets més rellevants sobre el nostre municipi d'una manera directa: actualitat municipal, informació relacionada amb el COVID-19, actes i esdeveniments, avisos i incidències d'interès, entre d'altre tipus d'informació.

HEADERWHATSAPPALTA.png

1. Guarda aquest número 671.48.96.12 a la teva agenda
2. Envia per WhatsApp la paraula ALTA

WHATSAPPVFWEB.png

CONDICIONS DEL SERVEI


Recorda que aquest servei de comunicació és gratuït, unidireccional i consisteix en l'enviament de notificacions a través de l'aplicació WhatsApp, en cap cas es resolen dubtes i queixes. Per estar amb contacte amb l'Ajuntament d'Esplugues pots trucar al telèfon gratuït 900 300 082 o escriure un correu electrònic a ajuntament@esplugues.cat

POLÍTICA DE TRACTAMENT DE DADES

El número de telèfon serà utilitzat única i exclusivament per a remetre informació relativa al descrit inicialment. El responsable del tractament de dades és l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat. Per a més informació, pot consultar https://www.esplugues.cat/politica-de-privacitat. Pots donar-te de baixa en qualsevol moment comunicant-nos-ho per WhatsApp amb la paraula BAIXA. Per a exercir els teus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació de les dades pots adreçar un escrit dirigit al Punt d'Atenció Ciutadana (PAC) de l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat, Plaça Santa Magdalena, 24 o Rambla Verge de la Mercè, 1 (08950) Esplugues Llobregat o bé a través del Portal de la Ciutadania.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B