Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Sant Jordi 2021

CapceleraWeb650x150.gif

Sant Jordi és cultura, és tradició i aquest any a Esplugues hem preparat diverses activitats per fer d'aquesta jornada, un dia ple d'emocions.

Segueix i comparteix els teus moments a xarxes amb el #SantJordiAEsplugues i també ens pots etiquetar @ajesplugues

PROGRAMA SANT JORDI 2021

Cartellambtextrelaciodactes.png

 

NOTÍCIA WEB

Informació ampliada:

FILTREHEADERSTJORDI.png

Ets més de rosa, de llibre o de llibre i rosa? Siguis del que siguis.... felicita la diada de Sant Jordi amb el filtre de realitat augmentada: #SantJordiAEsplugues

Etiqueta @ajesplugues i el #SantJordiAEsplugues

 

RESERVAENTRADESHEADER.png

Per a complir i garantir amb totes les mesures de seguretat es disposa un sistema de reserva d'entrades gratuïtes per als següents actes:

- Representació de la Llegenda de Sant Jordi a càrrec de la Cia Gog i Magog. Lloc: Parc Onze de Setembre.
- Conta contes 'Sant Jordi, la princesa i el drac, qui diu la veritat?' a càrrec de Blai Senabre. Lloc: Biblioteca Pare Miquel d'Esplugues.
- Teatre infantil La llegenda de Sant Jordi a càrrec de la Cia Toniton. Lloc: Escola Isidre Martí (dissabte) i Escola Can Vidalet (diumenge)

RESERVA LES TEVES ENTRADES!

 

CONCURSHEADERSTJORDI.png

L'Esplugues Crea ha preparat divertits concursos a Instagram per aconseguir lots de llibres valorats en 100€ i 50€. Decorar la teva finestra, balcó, façana o edifici i recomanar llibres tindrà premi!

Informa-te'n a: crea.esplugues.cat/sant-jordi-2021

 

subHEADERSTUTORIALROSA.png

La Brigitte és una de les mestres de l'Escola Municipal de Ceràmica d'Esplugues i ens ensenya com fer una rosa per Sant Jordi!

Material: Paper Pinotxo (escull el color que vulguis), Cartolina verda, pals, regle, llapis, tisores, grapadora, cinta adhesiva, cola blanca i pinzell.

Anima't a fer la rosa aquest Sant Jordi! #SantJordiAEsplugues

 

subHEADERSwebESBART.png

Fa molt de temps en un poble del Baix Llobregat uns dansaires van voler representar la Llegenda de Sant Jordi.. L'Esbart anima a continuar ballant i fent força per lluitar contra El Drac.


espluguescrea.png

 

Trobaràs molta més informació a la web:

ESPLUGUES CREA

© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | Correu electrònic: ajuntament@esplugues.cat