Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

GRUP DE SUPORT EMOCIONAL I AJUDA MÚTUA PER A PERSONES CUIDADORES NO PROFESSIONALS

És un projecte d'intervenció grupal per a familiars cuidadors de persones amb dependència que té la finalitat de millorar la qualitat de vida de persones cuidadores i cuidades. El mes de novembre de 2022 s'inicia un grup de suport adreçat a persones cuidadores no professionals en situació de dependència que té una capacitat de fins a 20 persones. El mes de gener de 2023 es posa en marxa un grup de suport adreçat a persones cuidadores no professionals de persones amb problemes de salut mental amb una capacitat de 20 persones.

A través dels serveis bàsics d'atenció social, dirigint-se als Equips Bàsics d’Atenció Social o a la Unitat d’Atenció a la Dependència en cas de disposar d'un o una professional de referència dels serveis bàsics d'atenció social.


Què ofereix?

Suport emocional i aprenentatge d'experiències, a partir d'un espai grupal i amb el suport d'una professional que ajuda a extreure consells pràctics i vivències positives.

A qui s’adreça?

A persones cuidadores de familiars en situació de dependència, encara que la dependència no estigui reconeguda per la llei.


AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B