Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

SANITAT I SALUT

Service ATENCIÓ SANITÀRIA URGENT
Servei a través del qual es coordina la demanda d'assistència sanitària efectuada telefònicament o/i el trasllat sanitari més adient i subministra el recurs assistencial
Service CENS D'ANIMALS DE COMPANYIA
El Decret legislatiu 2/2008, de 15 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de protecció de dades, obliga a la identificació i el cens dels animals de companyia. Els ajuntaments tenen l'obligació de portar un cens municipal d'animals de companyia (gossos, gats i fures) i de la mateixa manera la persona propietària d'un animal de companyia l'ha de censar a l'ajuntament on resideix habitualment l'animal.
Service ESTADES D'ANIMALS DE COMPANYIA A LA GOSSERA MUNICIPAL
Servei d'allotjament d'animals a la gossera muicipal amb motiu de : - custodia d'animals rondadors - animals que hagin causat danys - animals retirats de domicilis per ordre judicial o altres causes - Decomís a botigues o particulars per raó de risc, il·legalitat o altres causes - Altres motius no contemplats i no previstos
Service INSPECCIÓ HIGIÈNIC-SANITÀRIA
SERVEI MUNICIPAL QUE EFECTUA TASQUES DE PROTECCIÓ DE LA SALUT, MITJANÇANT LA INSPECCIÓ I COMPROVACIÓ DE L'ESTAT HIGIENIC-SANITÀRI D'ESTABLIMENTS, LOCALS, INDÚSTRIES, HABITATGES, VIA PÚBLICA, SOLARS I ALTRES.
Service RECOLLIDA A DOMICILI D'ANIMALS DOMÈSTICS
Servei municipal de recollida a domicili d'animals morts, estiguin censats o no (veure observacions)
Service SOAD –Servei d’Orientació i Assessorament sobre Drogues
El SOAD és un servei de proximitat que atén, orienta, assessora, informa i fa seguiment de manera confidencial i gratuïta de totes aquelles qüestions relacionades amb les drogues i els seus possibles riscos.
Service GRUP DE SUPORT EMOCIONAL I AJUDA MÚTUA PER A PERSONES CUIDADORES NO PROFESSIONALS
És un projecte d'intervenció grupal per a familiars cuidadors de persones amb dependència que té la finalitat de millorar la qualitat de vida de persones cuidadores i cuidades. El mes de novembre de 2022 s'inicia un grup de suport adreçat a persones cuidadores no professionals en situació de dependència que té una capacitat de fins a 20 persones. El mes de gener de 2023 es posa en marxa un grup de suport adreçat a persones cuidadores no professionals de persones amb problemes de salut mental amb una capacitat de 20 persones.
AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B