Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Esplugues Coworking

S’ha obert el termini de presentació de sol·licituds per fer ús d'Esplugues Coworking, l'espai de coworking (cotreball) que l'Ajuntament d'Esplugues ha habilitat a l'Edifici Molí. Els impresos de sol·licitud es poden trobar als Punts d'Atenció a la Ciutadania (PAC) Central i de Can Vidalet, així com a la la Seu Electrònica municipal.

Aquest nou recurs, pensat per a persones emprenedores, autònoms/es, professionals i microempreses, té una capacitat per a 16 coworkers– . Aquí podeu veure imatges de les instal·lacions, realitzades per Joan Boira, fotògraf instal.lat a l'Esplugues Coworking: http://serviciosfotograficos.es/coworking.html

L'Esplugues coworking ofereix espais perquè les persones allotjades hi puguin treballar de manera col.laborativa i ho puguin fer a baix preu, beneficiant-se d'una àmplia oferta de serevis gratuïts que l'Ajuntament posa a la seva disposició.

Preus públics per mes i persona (més 21% IVA):

Preu

Jornada completa

(40h)

Mitja jornada

(20h)

Primer any 60€ 35€
Segon any 75€ 44€
Tercer any 90€ 53€
Quart i cinquè any 108€ 64€

També hi ha la possibilitat d'utilitzar el coworking per hores (3€/hora) o de llogar les sales equipades de reunió i actes.

Les persones interessades en aquest servei poden demanar una reunió prèvia amb el Servei d'Atenció a l'Empresa de l'Ajuntament per obtenir més informació trucant al telèfon 93 372 04 16 o escrivint al següent correu electrònic:

promocioeconomica@esplugues.cat

A continuació trobareu els documents per a fer la Sol·licitud i el Règim de funcionament de l'Esplugues Coworking, amb tota la informació necessària.

Règim de funcionament d'Esplugues Coworking

Sol·licitud d'ingrés al Servei de Coworking

 

Aquest darrer document és únicament per emprenedors sense empresa constituïda que volen ingressar a l'Esplugues Coworking

Compromís de constitució d'empresa

© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | Correu electrònic: ajuntament@esplugues.cat