Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Portal web associatiu

El portal associatiu d'Esplugues, "entitats.esplugues.cat", té com a objectiu fomentar la interacció entre la pròpia comunitat associativa i entre les mateixes entitats i la ciutadania en general.

Aquest espai d'interrelació pretén reunir en un sol web els recursos i serveis municipals adreçats a les entitats i, al mateix temps, esdevenir una finestra al món, perquè les associacions d'Esplugues puguin mostrar de forma àgil i eficaç la seva finalitat i les activitats que desenvolupen al llarg de l'any. El portal, a més, facilita a les entitats usuàries l'accés i l'intercanvi d'informació d'una manera, àgil, còmoda i fàcil per a tothom.

L'Ajuntament ha creat el portal i les entitats, subjecte i objecte d'aquesta iniciativa, són les encarregades de fer-lo servir, de dotar-lo de continguts i d'aprofitar els seus recursos. Tenint en compte la riquesa del nostre capital associatiu, estem convençuts que, en breu, aquest portal restarà ple de continguts interessants per a les entitats i la ciutadania.

Per a més informació podeu adreçar-vos a Participació Ciutadana, trucant al telèfon 93 371 33 50 o bé a través de l'adreça de correu electrònic cbarroso@esplugues.cat

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B