Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

BENVINGUDA ALS NADONS D'ESPLUGUES

Com a compromís de la ciutat amb la Carta Europea de Defensa dels Drets Humans i amb la Declaració Universal dels Drets del Nen, l'Ajuntament regula els actes de benvinguda dels nounats al municipi.

benvingudanadons@esplugues.cat

Sol·licitud de participació a l'acte de benvinguda als nadons d'Esplugues de Llobregat

Les famílies interessades també poden fer les seves sol·licituds als Punts d'Atenció a la Ciutadania.

Les sol·licituds s’acceptaran per ordre d’entrada al Registre Municipal. Mitjançant el correu benvingudanadons@esplugues.cat, s'autoritzarà la participació a l'acte.


L'Ajuntament continua celebrant els actes de benvinguda als nadons d'Esplugues.
El proper acte de benvinguda del 2019 tindrà lloc el 9 de novembre als jardins de la Masoveria de Can Tinturé. Les inscripcions es podran fer fins 10 dies abans de l'acte.

Es tracta d'un acte col·lectiu i el presidirà l'alcaldessa d'Esplugues, qui podrà delegar la funció en regidors o regidores del consistori.

Podran participar els nadons de menys d'un any que estiguin empadronats al municipi. La iniciativa parteix del compromís de la ciutat amb la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans i amb la Declaració Universal dels Drets de l'Infant, a les quals està adherit l'Ajuntament.

La benvinguda als nadons és un acte social que no té valor legal. Les famílies dels nadons que vulguin participar s'han d'adreçar a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania i aportar una còpia del llibre de família i del carnet d'identitat del pare, mare o tutor legal, ja que els requisits que es demanen és ser menor d'un any i estar empadronat a Esplugues de Llobregat.


Per motius d’aforament, el màxim serà de 15 famílies. Les següents tindran preferència per als següents actes a realitzar al 2019.


© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | Correu electrònic: ajuntament@esplugues.cat