Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

BENVINGUDA ALS NADONS D'ESPLUGUES

Com a compromís de la ciutat amb la Carta Europea de Defensa dels Drets Humans i amb la Declaració Universal dels Drets del Nen, l'Ajuntament regula els actes de benvinguda dels nounats al municipi.

benvingudanadons@esplugues.cat

Sol·licitud de participació a l'acte de benvinguda als nadons d'Esplugues de Llobregat

Les famílies interessades també poden fer les seves sol·licituds als Punts d'Atenció a la Ciutadania.

Les sol·licituds s’acceptaran per ordre d’entrada al Registre Municipal. Mitjançant el correu benvingudanadons@esplugues.cat, s'autoritzarà la participació a l'acte.


L'Ajuntament continua celebrant els actes de benvinguda als nadons d'Esplugues.
L'acte de benvinguda del 2021 va tenir lloc el 2 d'octubre als jardins de la Masoveria de Can Tinturé. Les inscripcions es van fer fins 10 dies abans de l'acte.

Es tracta d'un acte col·lectiu i presidit per l'alcaldessa d'Esplugues, qui pot delegar la funció en regidors o regidores del consistori.

Poden participar els nadons de menys d'un any que estiguin empadronats/des al municipi. La iniciativa parteix del compromís de la ciutat amb la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans i amb la Declaració Universal dels Drets de l'Infant, a les quals està adherit l'Ajuntament.

La benvinguda als nadons és un acte social que no té valor legal. Les famílies dels nadons que volen participar s'han d'adreçar a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania i aportar una còpia del llibre de família i del carnet d'identitat del pare, mare o tutor legal, ja que els requisits que es demanen és ser menor d'un any i estar empadronat/da a Esplugues de Llobregat.


AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B