Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

CULTURA

Service AULES D'ESTUDI
Espai destinat a la pràctica de l'estudi personal, en els períodes d'examens acadèmics
Service AUTORITZACIÓ DE PARADA EN FIRES AL CARRER
Permet la possibilitat d'instal·lar una parada en aquelles dates en que s'organitza una Fira al terme municipal
Service CURSOS I TALLERS AL CASAL DE CULTURA ROBERT BRILLAS
Conjunt d'activitats culturals i de lleure que es desenvolupen al Casal de Cultura amb caràcter trimestral, adreçades a persones a partir de 16 anys.
Service ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA
Escola municipal que fereix estudis de música en diferents especialitats: solfeig, cant coral, guitarra elèctrica, piano, bateria, flauta, baix elèctric, contrabaix, trombó, viola, clarinet, flauta travessera, trompeta, saxo i violoncel , amb possibilitat d'ampliar estudis.
Service ESCOLA MUNICIPAL DE CERÀMICA
Esplugues és una ciutat de llarga i rellevant tradició ceràmica. Per donar a conèixer i fer perdurar un ofici molt present al passat i el present del municipi, l’any 1975 es va fundar l’Escola Municipal de Ceràmica, ubicada al Centre Municipal Puig Coca. Actualment, aquest centre és un espai d’aprenentatge, creació i experimentació, que en els darrers anys ha incorporat noves disciplines, com ara el mosaic, la bijuteria o el cartonatge.
Service ESPLUGUES ENTRA EN ESCENA
Cicle d'espectacles que combina propostes culturals de diferents gèneres, des de les marionetes fins el teatre passant per la dança
Service TALLER MUNICIPAL DE PINTURA I DIBUIX
Ofereix l'aprenentatge de diferents tècniques en pintura i dibuix
Service UN ESTIU MOLT MUSICAL
Conjunt de cursos intensius per entendre i tocar la música moderna i altres. S'organitzen durant la 1ª quinzena de juliol en horari de tarda a l'Edifici Municipal Puig Coca (Escola Municipal de Música)
Service CASAL JOVE (12-16 ANYS)
Activitats lúdiques tenim en compte la normativa, respecte la pandèmia per COVID-19
© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | Correu electrònic: ajuntament@esplugues.cat