Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Sanitat i salut

Directory CAS FONTSANTA
Centre d'atenció sanitària que, en l'àmbit de la Mancomunitat intermunicipal de la Fontsanta, posa a disposició de la ciutadania un equip multidisciplinari d'assistència especialitzada, de prevenció, seguiment i rehabilitació de malalts drogodependents, inclosos l'alcoholisme i el tabaquisme. Forma part de la xarxa assistencial de drogodependències del Cat Salut.
Directory CENTRE D'ATENCIÓ PRIMÀRIA DE L'ÀREA BÀSICA DE SALUT 1 - CAN VIDALET
Equipament sanitari depenent de l'Institut Català de la Salut, que presta Servei d'atenció primària de salut, pediatria, toco-ginecologia, odontologia i extracció de sang
Directory CENTRE D'ATENCIÓ PRIMÀRIA DE L'ÀREA BÀSICA DE SALUT 2 - LLUÍS MILLET
Equipament sanitari depenent de l'Institut Català de la Salut, que presta servei d'atenció primària de salut, pediatria, toco-ginecologia, odontologia i extracció de sang
Directory CENTRE DE TRACTAMENT PER L'ALCOHOLISME
Equipament per al tractament i rehabilitació de malalts d'alcoholisme
Directory CLÍNICA DIAGONAL
Equipament sanitari de medicina integral pertanyent a l'asseguradora FIATC
Directory CLÍNICA NUESTRA SEÑORA DE GUADALUPE
Centre sociosanitari de llarga estada i convalescències
Directory ESPAI LÚDIC PER A LA GENT GRAN PARC DELS TORRENTS
Es tracta d'un circuit de salut a l'aire lliure constituït per diferents mòduls d'activitats. El recorregut permet treballar les facultats físiques i sensorials de la gent gran, en especial, però també les de la resta de la població. Els exercicis tenen com a objectiu el de millorar la coordinació i la forma física
Directory HOSPITAL DE DIA BAIX LLOBREGAT - PARC SANITARI SANT JOAN DE DÉU
​És un servei psiquiàtric comunitari per a adults que ofereix tractament integral, intensiu i breu, en règim d'hospitalització parcial diürna.
Directory HOSPITAL DE SANT JOAN DESPÍ, MOISES BROGGI
Hospital comarcal del Baix Llobregat que atén, des de febrer del 2010, a 11 poblacions del Baix Llobregat, entre elles Esplugues.
Directory HOSPITAL MATERNOINFANTIL SANT JOAN DE DEU
Hospital maternoinfantil i de l'adolescència que ofereix atenció sanitària a menors de 18 anys, obstetrícia i ginecologia. Pertany a l'Ordre hospitalària dels Germans de St. Joan de Déu.
Directory INSTITUT FREEDMAN
Centre psiquiàtric que dona servei a pacients crònics o de llarga evolució en el que s’anomena Unitat de Mitja i Llarga Estada (MILLE).
Directory SANT JOAN DE DEU SERVEIS SOCIOSANITARIS
Centre sociosanitari de llarga estada psicogeriàtrica, de convalescència psicogeriàtrica i també realitza les funcions d'Hospital de dia i llar-residència
Directory CENTRE DE SALUT MENTAL - PARC SANITARI DE SANT JOAN DE DÉU
Servei format per un equip multidisciplinar situat a la comunitat, que tracta ambulatòriament les persones més grans de 18 anys que presenten algun trastorn mental.
AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B