Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Cultura

Directory ARXIU MUNICIPAL D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT (AMEL)
L’arxiu és un servei municipal que s’ocupa de recollir, organitzar i conservar la documentació rebuda i generada per l’administració municipal i tota aquella d'interès provinent de particulars, empreses, institucions i associacions que l’han donat o cedit per posar-la a l’abast de la ciutadania i a la pròpia administració local.
Directory AUDITORI DE SANT JOAN DE DÉU
Espai destinat a la celebració de congressos i convencions, situat a l'edifici docent de Sant Joan de Déu i gestionat per aquest ordre hospitalari.
Directory BATERIA ANTIAÈRIA DE SANT PERE MÀRTIR
Estructura defensiva formada per tres bases de canó o peces d'artilleria que data de la Guerra Civil espanyola i que tenia per objecte la defensa de Barcelona contra els colpistes.
Directory BIBLIOTECA CENTRAL PARE MIQUEL D'ESPLUGUES
Biblioteca integrada a la Xarxa de Biblioteques Municipals (Diputació de Barcelona) - Servei inaugurat el juliol de 1948, i l’equipament actual, el maig de 1999-
Directory BIBLIOTECA LA BÒBILA
Biblioteca integrada a la xarxa de biblioteques populars de la Diputació de Barcelona, per a la ciutadania dels barris de Can Vidalet d'Esplugues i de Pubilla Casas, a l'Hospitalet.
Directory CASAL DE CULTURA ROBERT BRILLAS
Equipament cultural municipal emplaçat en una masia del segle XIX, reformada a l'estil modernista a primers de segle. Consta també d'un annexe de nova construcció. Actualment hi ha emplaçats un auditori, l'arxiu municipal i diverses entitats del municipi.
Directory CONVENT DE MONTSIÓ
Conjunt arquitectònic, que data del segle XIV, i que es troba al nostre terme municipal des del 1948, quan va ser traslladat des de la Rambla de Catalunya de Barcelona.
Directory ESPAI DE LES ARTS
Equipament en el que es fusionen l'Escola Municipal de Ceràmica i els tallers de Pintura i Dibuix i que es consolida com un un espai de referència en l'aprenentatge de tècniques artístiques
Directory MEL. Museus d’Esplugues de Llobregat, Can Tinturé i “La Rajoleta”
Amb el nom de Museus d’Esplugues encabim dos equipaments museístics: Can Tinturé i “La Rajoleta”; ambdós comparteixen la mateixa temàtica i complementen un mateix discurs sobre la ceràmica de construcció. Can Tinturé exposa la col·lecció de rajola de mostra de Salvador Miquel. I la visita a l’actual recinte de “La Rajoleta” ens introdueix a la història i la producció de la fàbrica de ceràmica “Pujol i Bausis”, que durant el Modernisme va adquirir un paper de referència molt destacat jans del segle XIX.
Directory MUSEU DE CERAMICA "LA RAJOLETA" D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Equipament cultural ubicat dins del recinte de l'antiga fàbrica de ceràmica Pujol i Bausis "La Rajoleta" i habilitat com a centre de ceràmica i arqueologia industrial de manera provisional a l'espera d'un nou projecte arquitectònic
File Fulletinformatiu.AngelinaAlos.Mestredeceramistes.EspaiBaronda1.pdf
File Fulletinformatiu.AngelinaAlos.Mestredeceramistes.EspaiBaronda1.pdf
AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B