Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Aquesta revista al servei del PSC

Mercè Haro

I també la televisió (ETV), amb una programació adreçada a convidar i promocionar la figura de l’alcaldessa, i el periòdic d’Esplugues, de recent creació, que no informa, entre altres, de les múltiples al·legacions formulades, durant el període d’informació pública, contra el projecte del Pla Especial per a la construcció d’un nou tanatori i que el PSC ha engegat d’esquenes a la ciu­tadania; ni informa so­bre la modificació del règim de dedicació i de retribucions de la senyora alcaldessa, que ha renunciat a la dedicació exclusiva que tenia fins ara com a alcaldessa d’Esplugues per passar a rebre percepcions per assistència a causa d’haver sol·licitat acollir-se al règim de la Diputació de Barcelona on ostentarà, addicionalment, la condició de diputada i portaveu del PSC; ni informa tampoc sobre les mocions presentades, de manera reiterada, instant l’equip de Govern a desencallar l’execució del projecte de construcció dels dos mercats municipals i consignar una partida econòmica en els pressupostos per finançar-ne  la construcció i acabar, definitivament, amb l’actual situació de provisionalitat des de l’any 2009.

Actuacions a les quals s’ha de sumar l’ús partidista i sectari de les festes o de la Festa Major, amb una publicitat adreçada només a promocionar la figura de l’alcaldessa.

És tot un estil i una actitud, una manera de fer. La mateixa que porta any rere any, una pèrdua neta d’ingressos destinats al sosteniment de les escoles bressol. O la que porta a aprovar els pressupostos municipals en minoria. Tota una pèrdua de poder.

Per això, necessitem canviar aquesta forma de governar. Aquest govern del PSC ha defallit, no existeix, no lidera res. Esplugues necessita temps, dedicacions, atencions i, principalment, solucions. Tenir, reitero, una alcaldessa amb altres feines i tasques a la Diputació de Barcelona no és una bona declaració d’intencions i, a la pràctica, no és garantia d’una bona governança municipal.

I per acabar l’article us desitjo unes bones vacances de setmana santa! Aprofiteu els dies per descansar, llegir, passejar,... i a la tornada ens retrobarem amb les piles ben carregades!

Ja sabeu, per més informació visiteu la pàgina www.enlabuenadireccion.es

Ens veiem per #Esplugues!

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B