Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Treballant per Esplugues

Lídia Ibáñez

Estem contents de la feina que hem fet ICV-EUiA des d’Esplugues i des  del Parlament. Quan algú es preocupa per la seva ciutat i la seva gent, al final hi ha una recompensa. Fruit de l’assistència i implicació del regidor d’ICV Domingo Rodríguez al Consell Escolar de l’Institut Joaquim Blume d’Esplugues, el grup municipal comença a treballar en la direcció que els professionals descriuen. El Centre de Tecnificació Esportiva associat a l’Institut, la Generalitat, amb l’afany de retallar, el vol fer desaparèixer, vendre les instal·lacions i traslladar els esportistes a Sant Cugat.  Primer de tot, presentem una moció a l’Ajuntament instant al govern de la Generalitat a no portar a terme aquest desplaçament. Ens posem en contacte amb el nostre grup parlamentari i es desencadena tot un seguit de preguntes que acaben en una Proposta de Resolució aprovada per tots els grups a excepció de CiU i que passarà al Plenari amb possibilitats de prosperar.

Si prospera, voldrà dir que a Esplugues i a la comarca del Baix Llobregat seguirem gaudint d’un centre que ha estat i és un referent tant a nivell esportiu com educatiu. Un centre que ha acollit i acull tots aquells esportistes de la comarca que desenvolupen una activitat d’alt nivell i que, possiblement, si haguessin de desplaçar-se fins a Sant Cugat, ni el temps ni l’economia els ho permetrien.

Així doncs, podem assegurar que, ara mateix, més de 160 esportistes del Baix Llobregat poden gaudir d’aquestes serveis: l’Institut de Secundària, amb  22 anys  de funcionament i donant resposta educativa a centenars d’esportistes becats; la Residència Blume, amb més de 50 anys d’història, i el Centre de Tecnificació Esportiva, un projecte que permet compaginar la pràctica esportiva d’alt nivell amb la formació acadèmica.

Assegurem  que Esplugues segueix tenint unes bones instal·lacions d’ús públic per al gaudi dels nostres joves i la nostra gent i que aquestes instal·lacions no acabaran en mans d’algun constructor sense escrúpols per fer negoci, comprar-ho a bon preu i revendre-ho a un preu molt més elevat.

Estem doncs contents per la feina feta a Esplugues i agraïm  la feina feta pel nostre grup parlamentari i, en especial, pel diputat del Baix Llobregat Jaume Bosch.

I és que, com diu la frase: “La feina ben feta, no té fronteres”.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B