Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

PROU!

Lídia Ibáñez

Ha arribat el moment de parlar de l’Esplugues que volem. Ens agradaria tenir la possibilitat de posar en pràctica totes aquelles idees per les quals pensem que val la pena lluitar, aquelles propostes que somiem per a Esplugues i la seva gent.
Estem convençuts que ja n’hi ha PROU d’un govern de més de 35 anys, sense idees, al que li manca transparència i que no té il·lusió ni ganes de treballar. A canvi us proposem un canvi en les persones, en la manera de fer i, sobretot, en els conceptes.

Fa molt temps que al nostre poble no hi ha propostes innovadores; fan por els canvis i el plantar cara a qui cal plantar-la.  Els fa por perdre la cadira potser? Calen idees diferents per avançar cap a l’Esplugues que volem i creiem que la gent d’ICV en tenim la clau, a més de les ganes i la il·lusió. Només ens manca l’oportunitat. I estem segurs que la tindrem a partir del 24 de maig. Vosaltres teniu la paraula.

Molts i moltes ens hem preguntat un munt vegades què cal fer per avançar cap a la democràcia, l’equitat, la justícia social, la transparència i la participació de la ciutadania en els afers municipals. A ICV estem treballant les respostes. Les elaborem des dels nostres llocs de treball, des de l’àmbit familiar i des del carrer. Treballarem com aconseguir que l’educació i la sanitat públiques segueixin tenint la  qualitat que han tingut fins ara, perquè són la base d l’estat del benestar. Garantirem aplicar la tarifació social a tots els serveis públics com a garantia de justícia social. Lluitarem per un habitatge digne per a tothom i aplicarem mesures contra la pobresa energètica, com a garantia de l’equitat i la igualtat d’oportunitats. Treballarem perquè el comerç de proximitat es consolidi com a element generador de riquesa  i ocupació. Apostarem per reactivar l’economia local impulsant l’ocupació d’acord amb els agents econòmics i socials. Impulsarem la cultura i l’esport com a transmissors de valors, tradicions i coneixement. Vetllarem pel medi ambient impulsant mesures que generin una Esplugues sostenible i ecològica. Estarem al costat dels joves en tot allò que necessitin, per ajudar-los a emancipar-se o per accedir a llocs de treball i al costat de la gent gran per acompanyar-los en les necessitats que comporta aquest estadi de la vida. Finalment, escoltarem la gent, hi dialogarem, sabrem interpretar les necessitats de cada moment i de cada dia, implicant-los a la vida municipal, perquè prenguin decisions sobre la seva ciutat, essent transparents i profundament respectuosos amb tothom.

És per això que diem PROU! Somiem una Esplugues diferent!

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B