Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Photoshop

Lídia Ibáñez

Tot just ara es celebren els 25 anys d’aquest programa informàtic i el govern municipal ens demostra que n’és un especialista.

El fan servir habitualment per a maquillar el que no es fa o el que es fa malament i la revista El Pont n’és un bon testimoni.

El darrer treball fet amb Photoshop és el  “Pacte contra la pobresa”, que s’ha aprovat al Ple. Nosaltres hi hem votat en contra. És un pacte que no diu res, no proposa res nou, perpetua tòpics i les poques propostes que fa són un insult envers la gent que pateix limitacions alimentàries i energètiques. Eradicar la pobresa és molt més que signar un pacte que maquilla la mala gestió feta per la regidoria de Serveis Socials. Si fins ara l’Ajuntament d’Esplugues no s’ha adonat de la situació extrema en què es troben moltes famílies i és a partir del “Pacte” que actuarà, ens ha estat enganyant des de fa anys, a nosaltres i a la ciutadania. No cal anar a remolc del que passi a la nostra gent, hem de tenir un pressupost que deixi de banda coses supèrflues i que estigui ben dotat per atendre aquelles situacions que es generin diàriament, un pressupost sense cap limitació en aquest sentit. Un pressupost que generi solucions i que s’avanci als problemes. Un pressupost sincer i de marcat caire social, perquè el més valuós del nostre poble són les persones. Totes les persones, i volem que visquin  en una ciutat sana, lliure, compromesa i que no les deixa mai de banda, vinguin d’on vinguin, es diguin com es diguin, votin el que votin i faci el temps que faci que viuen a Esplugues. Sense paternalismes, sense fer caritat, simplement aplicant drets des de la igualtat. Drets de ciutadania que ens fan a tots i totes iguals

Hem proposat organitzar una jornada de treball amb les entitats relacionades amb el combat contra la pobresa i la marginació i les persones que estan dia a dia treballant-hi, per fer un veritable PLA per aplicar la propera legislatura i que comprometi noves actuacions i recursos per resoldre definitivament aquesta nafra.

Volem polítiques sense Photoshop, amb la cara neta, sense res a amagar.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B