Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Sempre els mateixos a favor dels mateixos

Jordi Figueras

Sembla ser que l’Ajuntament d’Esplugues, amb els vots del PP i del PSC, ha decidit aprovar la concessió del poliesportiu de La Plana a Duet Esplugues. Suposadament, aquesta revisió significarà una millora definitiva al poliesportiu, però serà així?
Des d’ERC afirmem que res ho indica, ni tant sols un document signat per tècnics municipals que afirmen que les deficiències que es detecten en el projecte, que va aprovar el PSC i el PP, s’han de corregir en el redactat definitiu.

Si mirem els antecedents ens trobem que Duet va ser l’empresa responsable del projecte de Les Moreres. Segons un gruixut informe tècnic, el projecte de Les Moreres estava mal redactat i va suposar una desviació en el cost final de les obres de més de tres milions d’euros, que l’Ajuntament va haver de pagar. Durant 7 anys, els problemes al pavelló del CEM La Plana han estat constants, problemes amb l’aigua, amb el manteniment de les instal·lacions, amb la ventilació de la piscina i amb la relació amb les entitats esportives; si hi sumem els incompliments del conveni amb l’Ajuntament, puc afirmar que era l’hora de forçar la negociació i revisió del conveni per garantir més eficiència. Però el PSC opina que la gestió de Duet és magnifica, que els diners perduts no tenen importància i que hem de facilitar les coses a Duet, que tots ens equivoquem i tenim dret a segones oportunitats. Dissortadament, aquestes segones oportunitats no s’han donat a les persones que han perdut el seu lloc de treball a Proa, pressumptament per equivocar-se. És xocant que l’actitud dels responsables municipals dels socialistes no tinguin la mateixa reacció amb les persones que amb les empreses.

Començarem, doncs, aquest setembre com a recta final de moltes coses importants. L’onze de setembre ens veurem fent la Via Catalana  a Barcelona i començarà la campanya pel referèndum, després d’una Festa Major que, de ben segur, ens servirà per encarar els reptes amb molta força.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B