Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Convocats el 9 N. Ara és l’hora

Jordi Figueras

S’acosta el 9 de novembre. Aquest dia la ciutadania d’Esplugues està convocada per la Generalitat per respondre sobre si Catalunya ha de ser un estat i si aquest estat ha de ser independent. Potser a alguns no els hi acabi de fer el pes la forma de fer-nos la consulta, però és l’única forma possible que ens permet l’actual llei per preguntar a la gent sobre el futur polític del nostre país. Ja us podeu imaginar que des d’ERC demanem el doble sí. Un SÍ sobre si Catalunya ha de ser un estat i un altre SÍ sobre si Catalunya ha de ser un estat independent.

Som molts els que hem fet un llarg camí per arribar fins aquí. Hem omplert els carrers de Barcelona diverses vegades, ens hem donat la mà des de la Catalunya Nord fins al País Valencià, vàrem omplir la Diagonal i la Gran Via creant una immensa “V” amb els colors de la senyera. Tot això ho hem fet amb un sol objectiu, votar, votar per decidir el nostre futur col·lectiu.

I votarem, votarem quan ens convoqui la Generalitat, encara que no ens agradi gaire la convocatòria, encara que no li agradi a l’equip de govern del nostre ajuntament i malgrat els impediments que hi posarà el govern espanyol.  I malgrat impediments, obstacles o el fet de negar el nostre dret a decidir sobre el nostre futur, nosaltres, la gent, tampoc fallarem aquesta vegada, votarem i ho farem per poder votar en unes eleccions plebiscitàries definitives, el pas previ a la independència si així ho decideix la majoria del poble català.

Per tant, no ens quedem a casa veient com passen les coses, sortim, opinem, participem, treballem i lluitem un cop més amb tota la força i dignitat que siguem capaços de treure de dins nostre.

El que passi durant els propers mesos serà clau per al futur del nostre poble. No ens ho posaran fàcil, però res podran fer per aturar la voluntat majoritària de la ciutadania catalana. El dia 9, a Esplugues, votem independència.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B