Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Comerç Intel·liGENT

Albert Comellas

La GENT jove mereix una atenció especial perquè la política urbanística especulativa del PSC els està expulsant d’Esplugues. Així restem amb els índex d’envelliment i sobre-envelliment més alts de la comarca. En canvi, el comerç local dóna la primera oportunitat als que comencen la seva vida laboral o la compatibilitzen amb els estudis. És un tema cabdal, de futur i amb futur.

I els joves han de te­nir l’oportunitat de prendre les seves decisions amb prou informació, en un món nou amb més col·laboració i menys competició entre les persones.

Però a Esplugues aquesta informació se’ns escamoteja, perquè l’actual equip de govern oculta informació a les entitats afectades sobre el futur centre comercial de Ca n’Oliveres o desenvolupa actuacions en l’àmbit del comerç a la seva esquena, sense consensuar el rumb ni la implicació de les parts, com la futura APP per a telèfons mòbils.

Si voleu, Esplugues tindrà ben aviat un Consell del Comerç i la Indústria on aquests temes es debatran obertament.

Comercio InteliGENTE

La GENTE joven merece una atención especial porque la política urbanística especulativa del PSC les está expulsando de Esplugues. Así, tenemos los índices de envejecimiento y sobre-envejecimiento más altos de la comarca. En cambio el comercio local da la primera oportunidad a los que empiezan su vida laboral o la compatibilizan con los estudios. Es un tema capital, de futuro y con futuro.

Y los jóvenes deben tener la oportunidad de tomar sus decisiones con suficiente información, en un mundo nuevo con más colaboración y me­nos competición entre las personas.

Pero en Esplugues esta información se nos escamotea, porque el actual equipo de gobierno oculta información a las entidades afectadas sobre el futuro centro comercial de Ca n’Oliveres o desarrolla actuaciones en el ámbito de comercio a sus espaldas, sin consensuar el rumbo ni la implicación de las partes, como la futura APP para teléfonos móviles.

Proponemos de nuevo que Esplugues tenga un Consejo del Comercio y la Industria donde estos temas se debatan abiertamente.

El meu mòbil és 670 890 438 i estic a la vostra disposició.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B