Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Associacions de Veïns Intel·liGENTs

Albert Comellas

La transparència no és cap mèrit addicional, sinó que és obligatòria. Els regidors de l’equip de govern han “d’informar de forma permanent la ciutadania i les entitats sobre les propostes i actuacions de l’ajuntament”. Per tal d’obligar a fer-ho, he hagut de fer memòria al primer tinent d’Alcaldia, una vegada més, d’aquest article del reglament.

Perquè ell NO pot encetar cap actuació sobre les propostes que presenta sense contrastar-les amb les AAVV, com volia tornar a fer ara a Can Vidalet. Sembla, però, que li és molt difícil de canviar la seva manera de fer habitual durant tants anys. L’alcaldessa tolera aquest comportament inacceptable i no l’hi fa esmenar.

Des de CiU Esplugues volem deixar ben clar que les propostes s’han de consensuar al màxim amb tots els afectats (AAVV i entitats) abans de donar-les per bones. Així ho hem exigit. Esplugues hi sortiria guanyant en les formes i en els resultats!

Asociaciones de Vecinos InteliGENTEs

La transparencia no es un mérito adicional, sino que es obligatoria. Los concejales del equipo de gobierno tienen que “informar de forma permanente a la ciudadanía y a las entidades sobre las propuestas y actuaciones del ayuntamiento“. Para obligarle a hacerlo, he tenido que insistir una vez más sobre este artículo del reglamento al Primer Teniente de Alcalde.

Porque él NO puede iniciar ningún tipo de actuación sobre las propuestas que presenta sin contrastarlas con las Asociaciones de Vecinos, como quería volver a hacer ahora en Can Vidalet. Parece que le es muy difícil dejar atrás su manera de hacer habitual durante tantos años. La Alcaldía tolera este comportamiento inaceptable y no se lo hace corregir.

Desde CiU Esplugues queremos dejar claro que las propuestas se han de consensuar al máximo con todos los afectados (AAVV y entidades) antes de darlas por buenas. Así se lo hemos exigido. ¡Esplugues saldría ganando en las formas y en los resultados!

Escrit en agraïment a tots els veïns que heu donat el vostre temps i esforç a les AAVV pel bé comú d’Esplugues. El meu mòbil és 670 890 438 i estic a la vostra disposició.

© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | Correu electrònic: ajuntament@esplugues.cat