Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Comença el 20è Festival de Música Clàssica i Tradicional

1 d'abril del 2016

Avui comença el 20è Festival de Música Clàssica i Tradicional, que organitzen els Amics de la Música de Santa Magdalena amb l'objectiu d'apropar la música a la ciutadania. Des del 1997 s'han celebrat 120 concerts que han reunit unes 20.000 persones. Per al president del festival, Joan Ribas, la resposta del públic ha estat sempre "encoratjadora, tant per l'assistència als concerts com pels missatges de satisfacció, de crítica constructiva, de demanda de continuació i de l'aportació de noves idees per seguir millorant la qualitat del festival".

Enguany s'han programat set concerts fins al juliol, amb una oferta de nivell i diversitat de gèneres, formacions musicals i formats: al festival sonaran peces de Mozart, Granados, Bruch, Schumann, actuaran tenors, trios, quartets i fins i tot s'hi podrà trobar una proposta que combina la cobla amb la poesia a càrrec de la Cobla Jovenívola de Sabadell. Entre els artistes que actuaran en aquesta edició s'hi troben tres espluguencs: la soprano Marta Garcia Cadena, la violinista Tània Ortiz i el flautista Carles Vallès.

El festival arrenca avui, sempre a les 21 hores a l'Església de Santa Magdalena, amb el Cor Jove de l'Orfeó Català i l'Orquestra de Cambra Jove de l'Orfeó Català amb Josep Buforn al piano i orgue i Esteve Nabona a la direcció. Interpretaran diverses obres entre les quals destaca el molt conegut Rèquiem de Gabriel Fauré.

Aquí podeu veure tota la programació del festival:

20 Festival Música Clàssica

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B