Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Cicle de xerrades per a les famílies a les escoles

7 de febrer del 2018

El Pla Educatiu d'Entorn d'Esplugues, que busca l'èxit educatiu de tot l'alumnat i contribuir a la cohesió social, impulsarà una programació de xerrades periòdiques dirigides a les famílies d'Esplugues sobre temàtiques proposades per les mateixes famílies a través de les AMPES i els centres educatius.

L'Ajuntament ha decidit organitzar aquesta sèrie de xerrades i espais de trobada per donar l'oportunitat tant de compartir experiències com d'adquirir eines per tractar temes que preocupen el món educatiu.

Avui dimecres tindrà lloc la primera trobada amb el títol Fem-los autònoms, sobre el foment de l'autonomia dels infants, a l'Escola Isidre Martí a les 18.30 hores. Serà a càrrec de la psicòloga i terapeuta Milos Salgueda. Al març, l'Escola Folch i Torres farà, els dies 7 i 21, el taller Problemes de convivència: Busquem solucions, que tractarà el bullying o assetjament escolar. El 18 d'abril, l'Institut La Mallola farà la xerrada Les pantalles són amigues, sobre Internet i les xarxes socials.

Per assistir al cicle cal inscripció prèvia a l'escola, en aquest enllaç, a través del correu electrònic plaeducatiuentorn@esplugues.cat o per telèfon trucant al 900 300 082. Hi haurà servei d'acollida.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B