Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Watlicam representa Esplugues al IV Encuentro con la Innovación

L'alcaldessa, Pilar Díaz, va presentar l'emprenedora Bet Fernández, que ha explicat el projecte innovador d'una càmera amfíbia mòbil que permet analitzar el rendiment d'esportistes en qualsevol piscina

1 d'octubre del 2019

L'empresa Waterline Camera ha representat aquest dimarts a Esplugues al IV Encuentro de Alcaldes y Alcaldesas con la Innovación que s'ha celebrat a Madrid, organitzat per la Red Innpulso (Red de Ciudades de la Ciencia y la Innovación), de la qual Esplugues forma part. Pilar Díaz, alcaldessa d'Esplugues, ha presentat l'emprenedora Bet Fernández, que ha explicat el projecte innovador Watlicam, una càmera amfíbia mòbil dissenyada i comercialitzada per Waterline Camera, que permet analitzar el rendiment d'esportistes en qualsevol piscina.

innpulso4.jpeg

L'alcaldessa ha exposat breument l'activitat innovadora que es fa a Esplugues destacant que en poques hectàrees d'extensió es "concentra una inversió de 4.000 milions d'euros anuals". També ha destacat que el gran motor d'empreses a Esplugues és l'àmbit de la biomedicina.

innpulso6.jpeg

Bet Fernández, per la seva banda, ha explicat que la Watlicam és una conseqüència de la seva necessitat, com a entrenadora de natació sincronitzada, de tenir eines que li permetin prestacions similars a les que tenia quan era al Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR) de Sant Cugat. "La càmera permet tenir una imatge completa de la superfície de l'aigua per damunt i per sota", ha explicat. Fernández també ha dit que la càmera ja s'ha venut a més de 20 països i que és un producte que "no té competència. No existeix al mercat", ja que només n'hi ha dos a tot el món i tenen un preu desorbitat.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B