Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

WaterWall, el projecte on participen joves artistes d’Esplugues

Pintaran un mural al dipòsit d’aigües de Sant Pere Màrtir com a solució innovadora contra els actes incívics

8 de maig de 2019

El Casal de Cultura Robert Brillas va acollir el passat cap de setmana un grup de joves de l’escola d’art EMA —Espai Municipal de les Arts d’Esplugues— per iniciar el projecte WaterWall. Es tracta d’una activitat feta en col·laboració entre Aigües de Barcelona i l’Ajuntament i que té com a objectiu donar resposta als problemes que generen les pintures vandàliques. Mitjançant la realització de pintures murals sobre determinades instal·lacions amb la participació ciutadana, s’ofereix una solució innovadora per evitar posteriors actes incívics.

El mural es pintarà a les portes del dipòsit d’Aigües de Barcelona situat a la muntanya de Collserola. La primera fase del projecte WaterWall s'ha celebrat aquest cap de setmana amb el disseny del mural per part dels joves amb la col·laboració d’un artista. La segona fase, se celebrarà el dissabte 11 de maig i es realitzarà la pintura del mural a les portes d’entrada al recinte del dipòsit de Sant Pere Màrtir.

La iniciativa repeteix, ja que l’any passat es va realitzar una acció similar al barri del Pomar de Badalona també a un dipòsit afectat per les pintades incíviques.  Els joves de l’Espai Jove Morera i de l’Espai Jove Supernova Lloreda de Badalona van ser els encarregats de crear una gran pintura mural, acompanyats d’experts grafiters.

WaterwallEsplugues_Int.jpg

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B