Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Vint anys d'intercanvi entre instituts a Ahrensburg

20 de març del 2017

L'intercanvi d'alumnes entre l'Institut La Mallola d'Esplugues i l'Institut SLG Ahrensburg celebra enguany els 20 anys. Amb motiu de l'aniversari, una delegació de l'Ajuntament d'Esplugues, encapçalada per l'alcaldessa, Pilar Díaz, ha visitat aquest cap de setmana Ahrensburg, població agermanada amb Esplugues des de fa 27 anys.

Dissabte, la delegació institucional, amb l'alcaldessa, les regidores Mariber Peláez i Maribel Aguilera i els regidors Eduard Sanz i Oriol Torras, va participar en l'acte central a l'Institut SLG. El seu director, Wolfgang Jakobi, i la coordinadora, Franziska Hanf, van obrir l'acte, al qual hi assistien professors i alumnes dels dos instituts; pares i mares dels alumnes d'Ahrensburg, que en aquests moments tenien a casa els joves d'Esplugues, i exalumnes i exprofessors que han participat en els intercanvis en edicions anteriors. "La participació del professorat i de les famílies ha estat fonamental per garantir l'èxit dels intercanvis", va assenyalar l'alcaldessa.

Després de veure un audiovisual sobre els 20 anys d'intercanvi, van fer els seus parlaments l'alcalde d'Ahrensburg, Michael Sarach, el conseller Roland Wilde i Pilar Díaz. "Estic segura que guarden un bon record d'aquesta experiència vital. Perquè viatjant, convivint i compartint els nois i noies aprenen i creixen com a persones i ciutadans i ciutadanes lliures en aquesta Europa que voldríem més humana, respectuosa, acollidora i cohesionada", va dir l'alcaldessa.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B