Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

El Piromusical reivindicarà la igualtat de gènere i els drets humans

L'espectacle clourà aquest dimecres la Festa Major, un dia en què es celebrarà també la Festa Holi, la Gran Ballada de Sardanes o el concert de l'Escola Municipal de Música

20 de setembre del 2022

Demà dimecres és 21 de setembre Sant Mateu i la Festa Major d'Esplugues continua. A la nit, a partir de les 21.30 hores, des de la plaça Catalunya, tindrà lloc el Piromusical que enguany estarà dedicat a músiques creades per dones i homes que reivindiquen la igualtat de gènere i el respecte pels drets humans. A més, l'espectacle pirotècnic combinarà els colors de la bandera LGTBI+.

El Piromusical arrencarà un cop arribi a la plaça Catalunya la Cercavila que protagonitzaran una desena d'entitats de cultura popular i tradicional d'Esplugues, que hi faran el lluïment final. Aquesta cercavila iniciarà el seu recorregut a les 19.30 h al Casal de Cultura Robert Brillas. Abans, a les 19 h, tindrà lloc la Ballada de Sardanes de Festa Major; i a les 18.30 h, la Festa Holi a l'escenari del carrer Sant Antoni Maria Claret.

Alguns dels altres actes previstos al matí són un conta contes infantil en anglès, un taller de cistelles verdes amb materials reciclats o una nova entrega de l'Esplujuga.

CONSULTA EL PROGRAMA DE FESTA MAJOR

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B