Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Un grup nou d’agents informa i vigila sobre el compliment de la normativa anti-Covid

Un grup nou d’agents informa i vigila sobre el compliment de la normativa anti-Covid

Imatge de recurs a la rambla del Carme

3 de novembre del 2020

L’Ajuntament ha contractat tres persones, a través d’un fons de prestació de la Diputació de Barcelona, que faran tasques d’informació i de vigilància sobre el compliment per part de la ciutadania de les mesures anti-Covid a l’espai públic: obligatorietat de l’ús de la mascareta, manteniment de la distància de seguretat, evitar aglomeracions... Aquests agents d’acció comunitària, que s’han incorporat aquest dilluns 2 de novembre, estaran actius fins a finals d’any.

Les persones contractades donaran suport a la feina que realitza el departament municipal d’inspecció de via pública i centrarà la seva acció a les zones de més afluència, com parcs, places i entorns escolars.

L’objectiu és reforçar la sensibilització sobre la necessitat de complir la normativa sanitària, al mateix temps que garantir el dret al gaudi de la ciutadania als espais públics.

Aquest grup donarà continuïtat a la tasca realitzada durant l’estiu per part de personal voluntari per reforçar els treballs de control que realitzen els cossos policials. Precisament, Policia Local i Mossos van aixecar 52 actes de denúncies aquest cap de setmana per incompliment de les restriccions de mobilitat i 12 per consumir alcohol i no portar mascareta.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B