Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Un concurs a Instagram premia la imatge més votada de #gossosesplugues

La campanya de civisme 'Quiet, jeu i recull la seva caca' proposa a la ciutadania d'Esplugues mostrar el que fan els seus gossos a Instagram. El premi és un curs d'ensinistrament caní.

15 de setembre de 2016

Què és capaç de fer el teu gos? Els amos orgullosos acostumen a publicar a les xarxes socials les coses gracioses que fan els seus animals de companyia. Ara l'Ajuntament proposa un concurs a Instagram on la imatge més votada s'endurà una sessió a domicili, a Esplugues, amb Pat Educadora Canina més un curs online d'ensinistrament caní.

El canal municipal a Instagram (@gossosesplugues) permet compartir fotos i vídeos sobre les habilitats dels seus gossos a través del hashtag #gossosesplugues. Tot i que el canal és obert a la participació de tothom, el concurs, que estarà actiu fins al 16 de desembre de 2016, es dirigeix exclusivament als veïns i veïnes d'Esplugues.

L'acció forma part de la campanya municipal Quiet, jeu i recull la seva caca, present a banderoles i anuncis publicitaris a la via pública, que posa l’accent en divertides habilitats dels animals per instar els seus propietaris a exercir la seva capacitat, obligatòria, de recollir les deposicions dels gossos.

Altres activitats

El 21 de setembre, per Sant Mateu, durant l'exhibició d’habilitats per part dels gossos de diverses unitats canines municipals i de l’entitat espluguina SOS Galgos, es farà una sorprenent acció de conscienciació a la plaça Catalunya, de 18 a 20 hores.AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B