Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Un cap de setmana de tapes i botigues al carrer

Prop d’un centenar d’establiments participen en la convocatòria a més del Mercat de Pagès, que també oferirà un tast

17 de maig del 2022

Els carrers d’Esplugues acolliran de divendres a diumenge la primera edició de l’activitat Tapes i Botigues al Carrer, en el que participaran una quarantena de restaurants, així com a mig centenar de botigues.

En el cas dels primers, la variada oferta gastronòmica tindrà un únic preu: tres euros per cada tapa acompanyada per una beguda. La campanya començarà divendres 20 i acabarà el diumenge 22, coincidint amb la Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues, que organitza l’Ajuntament amb Sant Joan de Déu. Divendres, el Mercat de Pagès, també oferirà un tast.

CartellDigitalTapesibotiguesalcarrer.pngPel que fa a les botigues, un total de 50 establiments trauran divendres i dissabte un aparador al carrer, en el seu horari habitual, en una iniciativa que té com a objectiu fomentar el teixit comercial d’Esplugues.

CONSULTA EL PROGRAMA TAPES I BOTIGUES AL CARRER

 

Festa de la Infància i l'Adolescència

Esplugues comptarà el proper cap de setmana amb nombrosos actes en el marc de les Festes de la Primavera. A banda de l'activitat Tapes i Botigues al Carrer, o la celebració diumenge de la 10a Cursa Solidària, el dissabte tindrà lloc la Festa de la Infància i l'Adolescència que tindrà com a escenari el pati de l'Escola Folch i Torres. De les 18 a les 20 hores tindrà lloc el Holi Colours Festival; i de les 21 a les 23 hores el White Colours Festival.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B