Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Un cap de setmana amb Tapes Primavera, Nit dels Museus i Nit Esotèrica

Un total de 56 establiments participen a la iniciativa Tapes Primavera, oferint tapa i beguda al preu de 2,5 euros

17 de maig de 2019

Aquest cap de setmana es presenta ple d'activitats per celebrar la primavera a Esplugues amb la 5a edició de Tapes Primavera, la Nit del Museus, la Nit Esotèrica i el Correfoc de Primavera

La 5a edició de Tapes Primavera

Els dies 17, 18 i 19 de maig s'estrena la 5a edició de Tapes Primavera, una iniciativa que ens permetrà gaudir de 56 establiments i consumir una tapa i una beguda per 2,5 euros. L'horari general és de 12 a 15 hores i de 18 a 22 hores, podeu consultar l'horari i la tapa que ofereix cada establiment aquí. Per llepar-se els dits!

La Nit dels Museus

El dissabte 18 de maig a partir de les 19 hores fins passada la mitja nit, Esplugues celebra la Nit del Museus, una celebració simultània a les principals ciutats europees. El Museu de Can Tinturé i el Museu de Ceràmica 'La Rajoleta' es bolquen en aquesta celebració amb activitats de diferents caire. Al llarg de la jornada nocturna trobareu activitats teatralitzades, tallers i visites guiades. Podeu consultar-les aquí.

La Nit Esotèrica i el Correfoc de Primavera

La nit del dissabte 18 de maig a les 22 hores, tarotistes, bruixes i bruixots, dimonis i forces ocultes de la naturalesa faran acte de presència als carrers de l'Església i Montserrat. El foc és l'element clau per a aquests éssers paranormals i és per això, que la vetllada arrencarà amb l'escalf dels correfocs de les colles de diables infantils Boiets Esquitxafocs i Toc de Foc (21h) i de dimonis Boc de Biterna (22h).

A gaudir de la primavera!

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B