Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Set medalles d'or per al Club Gimnàstica Les Moreres a les finals de Copa Catalana

26 de maig de 2016

La final de la Copa Catalana organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica i celebrada a Salt (Girona) els passats 21 i 22 de maig va comptar amb la participació de 30 gimnastes espluguines. Entre elles, tres van accedir al més alt del pòdium. A Vía Olímpica, Carlota Rodríguez-Fischer (N7) es va penjar l’or, de la mateixa manera que, en la categoria escolar, Alexia Mamaliga (B3) i Laia Querol (D3) van classificar-se en primera posició.

A més, Alba Petisco (N7) va quedar subcampiona i Anna Grau (D3), tercera, en les seves categories.

Destaquen també les medalles aconseguides per aparells: Alba Petisco, va quedar primera en potro, paral·leles i terra;
Hannah Martín
(N2P), va quedar primera en paral·leles; Carlota Rodríguez-Fischer (N7) va ser plata en paral·leles i en barra i bronze en terra; Celia Asensio (N4G), segona en paral·leles; Mar Guardiet (N3P), tercera en barra, i Julichu Gaminde (N3G), tercera en potro.

Aquests èxits arriben després de la participació, el dia 14 de maig, de Carlota Rodríguez-Fischer a la Copa d'Espanya de categoria absoluta que es va celebrar a Valladolid. Hi va obtenir la cinquena posició en barra d’equilibri, competint amb gimnastes del més alt nivell de l’Estat.

Èxits del Club Gimnàstica Esplugues en trampolí

D'altra banda, en la tercera fase de la Copa Catalana de trampolí, celebrada a Manresa el 30 d'abril, les gimnastes del club van obtenir dues medalles d'or i dues de plata: Julia Coloma (2A) va quedar en primera posició de trampolí; Katherine Kouzmenko (1A) es va penjar l’or en doble mini-tramp; Lea Asencio (1A), la plata, i Carla Cidre (2A) va aconseguir la plata en mini-tramp.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B