Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Treballs finals per a la cessió de la carretera C-245 a l’Ajuntament

Es faran talls puntuals les nits del 30 de juny i el 7 de juliol a la sortida de la Ronda de Dalt i de l’autopista B-23

29 de juny del 2017

Durant els propers dies es portaran a terme treballs de repavimentació al tram nord de l’avinguda Països Catalans (també coneguda com a C-245) amb motiu de la cessió per part de la Generalitat d’aquesta carretera comarcal a l’Ajuntament. Les obres implicaran talls de trànsit. En concret, entre les 22 hores de divendres 30 de juny i les 6 de dissabte 1 de juliol s’actuarà entre la sortida 10 de la Ronda de Dalt venint de Barcelona, que estarà tallada, i l’alçada dels Tres Molinos. El trànsit en direcció a Esplugues es desviarà per Finestrelles.

Sortida Ronda 10

Una setmana després, entre les 22 hores de divendres 7 i les 6 h de dissabte 8 de juliol s’actuarà als voltants de la plaça Josep Català, la qual cosa inhabilitarà la sortida de l’autopista B-23 a Esplugues i l’accés a la plaça des del carrer Gaietà Faura (vegeu desviaments recomanats als plànols).

Tall Josep Catala Fase 1

Tall Josep Catala Fase 2

El Ple municipal va acceptar a principis d’any el traspàs a l’Ajuntament per part del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat dels dos trams de la carretera comarcal C-245 que travessa el municipi. L'avinguda Països Catalans forma part del tronc central d’un d’aquests trams. La via, d'ús clarament urbà, va passar a mans de l'Ajuntament, que havia sol·licitat la seva cessió per dur a terme diverses millores de mobilitat sostenible.

Entre les millores que ha posat en marxa l'Ajuntament, i que afecten al costat esquerre de l'avinguda, pujant des del carrer Laureà Miró, s’està rehabilitant la vorera, molt degradada per les arrels dels arbres, i que inclou la construcció d'un parterre lineal continu que permetrà millorar les condicions de l'arbrat, i evitar així que torni a trencar el paviment de la vorera. Quan acabin aquestes obres, està prevista la construcció d'un carril bici segregat de la vorera de vianants.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B