Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Tornen les nits de jazz a Can Tinturé

Marina Vinent 4et, Gumbo Jass Band i The Swing Engine són els grups que actuaran a 'Nits de Jazz & Tinturé' els divendres del 2 al 16 de juliol

29 de juny de 2021

Els jardins de Can Tinturé tornaran a acollir les 'Nits de Jazz & Tinturé' els divendres del 2 al 16 de juliol a les 22h.

Per accedir als concerts cal reservar l'entrada al següent enllaç:

RESERVA D'ENTRADES NITS DE JAZZ & TINTURÉ


Els grups de jazz que actuaran són:

MarinaVinent4etcolor.jpgMARINA VINENT QUARTET – 2 de juliol
Marina Vinent Quartet sorgeix de les ganes de quatre músics que es van conèixer al Taller de Músics, de reviure els temes més insignes del Jazz. Marina Vinent, ciutadellenca de naixement ha decidit comandar aquest projecte. Charlie Parker, Thelonious Monk, Benny Golson, Lee Morgan o Dexter Gordon... pocs seran els que quedaran fora d'aquest homenatge als que van convertir el gènere nascut a les capes més baixes de la societat nord-americana en una de les revolucions musicals més grans que ha viscut aquest art.
Marina Vinent – Guitarra elèctrica
Marc Urrutia – Saxo tenor
Alan Pribizchuk – Baix elèctric
Pau Gurpegui – Bateria

GumboJassBand2.jpegGUMBO JASS – 9 de juliol
Des de la seva creació l'any 1998, la banda de jazz tradicional Gumbo Jass Band formada per músics de reconegut prestigi, ha apostat per preservar i difondre l'estil més primigeni de jazz, nascut a principi de segle XX a la ciutat de New Orleans. Al llarg dels anys, la Gumbo Jass Band ha actuat amb gran èxit a nombroses ciutats catalanes i de la resta de l'estat, participant en diversos festivals, cicles i sales de concerts, consolidant-se com a banda estable i respectada dins la comunitat del jazz clàssic i tradicional.
Juli Aymí - Clarinet
David Parras - Tuba
David Forns - Washboard i percussió

SwingEngine_3.JPGTHE SWING ENGINE – 16 de juliol
Swing Engine és un quintet de jazz que ofereix un repertori de música dixieland, música dels anys 10 i 20 del segle passat, i swing, música a partir dels anys 30.
Juli Aymí - Clarinet
Joan Torrentó - Violí
Pablo López - guitarra
Jaume Guerra - contrabaix
Pablo Ruiz - bateria

Per poder comptar amb un ampli ventall de seients i establir condicions segures per a la celebració dels concerts, serà essencial accedir amb la mascareta encara que l'espectacle sigui a l'aire lliure.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B