Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Tall al carrer Laureà Miró per la construcció de l’accés soterrat al nou centre comercial

La circulació quedarà tallada en un tram del carrer, a partir del carrer Molí, en sentit Barcelona. Les obres tindran una durada aproximada de quatre mesos.

29 de maig del 2018

A partir de dijous 31 de maig, les obres de l’accés soterrat al pàrquing del futur Centre Comercial Finestrelles Shopping, afectaran la circulació del carrer Laureà Miró. En concret, els dos carrils en sentit Barcelona estaran tallats entre el carrer Molí i la plaça Jacinto Benavente.

Desviament de la circulació

Els vehicles s’hauran de desviar pels carrers Molí, Cedres i avinguda Torrent. A causa d'aquest desviament, no es podrà aparcar, des de dimarts 29 de maig, en un dels laterals del carrer Molí (entre Laureà Miró i Cedres), i en un altre de Cedres, entre Eucaliptus i av. Torrent.

A més, no es podrà accedir en vehicle al parc de Can Vidalet per Laureà Miró, ni a l’Escola Oficial d’Idiomes. La cruïlla Cedres - av. Torrent se semaforitza per permetre el gir dels autobusos.

Per la mobilitat a la ciutat

Les obres, que tindran una durada aproximada de quatre mesos i que van a càrrec de la Junta de Compensació del pla urbanístic Porta BCN, es fan per minimitzar els efectes del futur centre comercial en la mobilitat de la ciutat.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B