Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Oberta la convocatòria de subvencions per a entitats

27 de febrer del 2018

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament va aprovar el 26 de gener la convocatòria de concurs de subvencions de l’àmbit d’Acció Social i Ciutadania i del departament de Comerç per al desenvolupament d’activitats ciutadanes per a aquest any. El procediment ordinari per a la concessió de les subvencions es tramita en règim de concurrència pública, mitjançant la convocatòria de concurs públic. Les sol·licituds es poden presentar des del 13 de febrer fins al 23 de març.

Es tracta de subvencions en àmbits com cooperació al desenvolupament, cultura, educació (activitats extraescolars), esports, comerç i acció social, entre d’altres.

Poden sol·licitar subvencions les entitats sense ànim de lucre inscrites en el Registre d’Entitats Ciutadanes d’Esplugues o que hagin sol·licitat la seva inscripció i que tinguin la seva seu social o delegació al terme municipal d’Esplugues, així com les persones físiques empadronades a Esplugues.

Aquesta línia de subvencions se suma al suport econòmic municipal a les entitats que es realitza mitjançant la signatura de convenis anuals.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B