Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Sis noves 'minideixalleries' permeten fomentar el reciclatge de residus especials

5 d'abril del 2018

La ciutadania d'Esplugues disposa des de fa uns dies d'un nou servei municipal per dipositar residus de petit format i facilitar el seu reciclatge. Es tracta de les sis minideixalleries que s'han instal·lat en punts estratègics de la ciutat: rambla Verge de la Mercè, plaça Escorxador i carrers del Carme, Àngel Guimerà (Robert Brillas), Baronessa de Maldà i Vallerona.

Cada contenidor disposa de 7 ranures segons el tipus d'objecte que s'hi ha de ficar: una per als cartutxos d'impressora, dos dipòsits per a piles (convencionals, alcalines, de botó i bateries de mòbils), una per als cds i dvds; una per a les bombetes convencionals, halògenes i incandescents, una altra per a les bombetes de baix consum i LED i, finalment, un dipòsit per a aparells elèctrics i electrònics de petit format (mòvils, càmeres compactes, carregadors...).

Residus molt contaminants

Tots són residus especials, que en poques quantitats poden ser altament contaminants i tòxics. Això fa que requereixin un tractament especial per evitar efectes perjudicials en el medi ambient i en la salut de les persones. Les minideixalleries complementaran el servei que per a aquest tipus de residus presten tant la Deixalleria de la Fontsanta com el de recollida mòbil.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B